Prowadzisz swój biznes gastronomiczny? Pomyśl, jak dotrzeć ze swoim jedzeniem do coraz większej liczby ludzi!

Nie da się zaprzeczyć, że prowadzenie własnej restauracji jest trudnym kawałkiem chleba. O ile zwykle wyobrażamy sobie, że jest to doskonała zabawa, a na dodatek można praktycznie przez cały czas stołować się w tego rodzaju miejscu za darmo, o tyle rzeczywistość oczywiście nie jest już tak różowa. Prowadzenie swojej restauracji zwykle oznacza konieczność wczesnego wstawania, żeby dowieźć do restauracji świeży towar, a dodatkowo trzeba być niemal cały czas na miejscu i doglądać swojego interesu. Na dodatek dochodzą do tego kłopoty z utrzymaniem płynności gotówkowej i obowiązek rywalizacji z konkurencją, której właściwie każdego dnia pojawia się na rynku coraz więcej i oczywiście jest ona coraz bardziej wyszkolona. Czytaj dalej „Prowadzisz swój biznes gastronomiczny? Pomyśl, jak dotrzeć ze swoim jedzeniem do coraz większej liczby ludzi!”